CURRICULUM VITAE

NOM: Boges per la cultura
ADREÇA: cap problema, qui vulgui ja sap on trobar-nos
TELÈFON: mòbil, a càrrec de l'empresa
EDAT: suficient
ESTAT CIVIL: casades (no pas entre nosaltres)

CÀRREC AL QUAL OPTEM: Cap de Protocol de l'Ajuntament de Figueres

FORMACIÓ: uff, quina mandra, explicar això. En Roldan en tenia menys que nosaltres i mira.
EXPERIÈNCIA: ah, però en cal?
IDIOMES: pocs, però sabem dibuixar i sempre duem llibreta i bolígraf al damunt.
DISPONIBILITAT: no gaire, però com que som dues ja ens ho arreglarem bé.
QUÈ PODEM APORTAR A L'EMPRESA: sabem escalfar cadires, tenim autèntic art a parar la mà a final de mes, generem crisis com el que més -i fotem les culpes als tècnics igual de bé-, la troca l'emboliquem amb molta gràcia i rebentar pressupostos és el nostre fort. No venim mai esmorzades i altres coses de casa, per aprofitar el coffee break. No seguim mai criteris d'eficàcia ni d'eficiència, sinó que primem l'amiguisme i el caure en gràcia. Tenim grans idees per a obres faraòniques i esdeveniments efímers, sempre a la major glòria del nostre futur i benvolgut cap.
SOU QUE ESPEREM REBRE: alt, indubtablement; com a mínim, de càrrec de confiança. Amb cotxe oficial i complements.
VINCULACIÓ AMB ORGANITZACIONS SOCIALS O CULTURALS: Ai, no, això és de pobres. Ara, de tant en tant, ens mudem i anem al teatre a què ens vegin.

QUÈ ESPEREM ACONSEGUIR EN AQUEST CÀRREC: La nostra contractació serà superimportant per acabar amb tots els problemes d'aquest Ajuntament. Se solucionarà el finançament de les obres del Casino Menestral; aconseguirem muntar un alberg juvenil i disposarem ben aviat d'un local on puguin dormir els qui no es poden pagar un sostre; les voreres, la il·luminació i la neteja dels carrers que no són del rovell de l'ou s'arreglaran en un tres i no res; s'acabaran els problemes de circulació a determinades hores, hi haurà municipals circulant per tots els carrers de la ciutat durant les 24 hores del dia i, a més, atendran les persones amb llestesa, amabilitat i correcció; el petit comerç, especialment el de l'extraradi, viurà una reviscolada i l'alcalde en persona inaugurarà botigues i altres negocis encara que els propietaris no siguin grans cadenes o bons amics; trobarem finançament per a grans i petits projectes culturals sense que les persones que els proposen siguin endollats; el castell de Sant Ferran tindrà una vida nova i potent al servei de la ciutat (hotel d'entitats -que queda fisfis- juvenils, espai per a concerts multitudinaris, sales de conferències, tallers, Escola Municipal d'Art i molts més etcèteres). Ep, i omplirem la ciutat de verdes jardineres i boniques floretes de tots colors.

(Home -i dona-, ja ho sabem que tot això no és competència d'un/una cap de protocol, però en aquests moments la necessitat d'aquest càrrec és tan gran, que potser el nou/la nova s'apuntarà a fer alguna d'aquestes feines "extres", ja que no les fa ningú més...)

Currículum vitae és una gentilesa de Fantasies animades d'ahir i d'avui/Boges per la Cultura/Antaviana Productions.

Comentaris

berta soler ha dit…
aquest cop se us n'ha anat una mica la pinça... ja ja ja